Burgare food truckBurgare food truck

Tapas Fabrik food truck serverar en smak av spansk och fusion mat i Göteborg. Hittar du oss i gator, också i privata och offentliga evenemang. Boka  gärna catering med oss.

 

Vi erbjudar hemgjorda spanska specialiteter som kocken Facundo har lärt sig under sin 15 är arbetslivserfarenhet i Spanien.  Vi också erbjudar kockens egna skapelser av fusion burgare baserade på det samtida spanska köket. 

På Tapas Fabrik serverar vi riktigt läckra mat av hög kvalitet, väl tillagad från grundet, med kärlek och ett minimum av tillsatser. Organiska och rättvisemärkt ingredienser år vår första val.

Vi låga hälsosam mat till alla. Vår meny innehåller veganer, glutenfria och laktosfria alternativ.

Spansk & fusion mat

 Tapas Fabrik foodtruck

Kvalitat och smak

Facundo, kocken, brinner för innovativ mat med traditionellt ursprung, högkvalitativa ingredienser, utmärkt presentation och oklanderlig service.

 

Facundo förvärvade sin första erfarenhet av matlagning med fantastiska spanska kockar.

Kocken Facundo

Facundo har tidigare jobbat med kockar som Igor Rodríguez Sanz, vinnare av det nationella mästerskapet i Pintxos i Spanien flera gången, Tomeu Marti Lafuente, kockar på Arume Sushi Bar, en av de bästa asiatiska fusionsrestauranger i Spanien, och Rafa Sanchez, som har varit chef för flera Michelin-stjärniga restauranger som ligger i femstjärniga hotell.

Hälsosäm mat till alla

Partners och utmärkelser

Aktivitus Trailrace
Business Region Göteborg